Usluge

Frizerski studio Sandra je frizerski salon za žene, muškarce i djecu koji pruža usluge moderne i svakodnevne frizure koje ćete i sami lako održavati.
Dobra frizura može biti vaša ulaznica u svijet uspjeha, kako privatno tako i poslovno. Ona otkriva sve vaše adute, prikriva nedostatke, a samim time utječe na bolje raspoloženje i samopouzdanje.
Uz pristupačne cjene, upornim i kvalitetnim radom sa kvalitetnim proizvodima te neprestanim educiranjem nastojimo udovoljiti željama naših klijenata, naš frizerski salon pravo je mjesto za sve one koji su u potrazi za novom frizurom, stručnim savjetom, dobrim tretmanom kose, ali i za one koje zanimaju najnoviji frizerski trendovi.
Frizerski studio Sandra nudi baš sve što svijet frizerstva pruža: šišanje, bojanje kose, preljeva za kosu, pramenova na foliju, pramenova sa samoljepivom folijom, pramenova okomitih na foliju i sve ostale vrste pramenova, majstorsko šišanje dječje, muško i žensko, modno šišanje, pakunzi, maske i dubinsko hranjenje kose, pranje kose, feniranje, izrada svečanih frizura i pletenica, trajna ondulacija i novost u svijetu frizura botox za kosu – L’Oréal fiberceutic botox. Osobita pažnja posvećuje se muškom šišanju i njezi kose. Redovito usavršavamo tehnike šišanja, što je od iznimne važnosti za oblikovanje željene frizure kako bi vam pružili što bolju i kvalitetniju uslugu. U svom radu koristimo proizvode svjetski pozantog proizvođača L’Oréal.

Frizerski studio SANDRA


Stepinčeva 8
21000 Split
tel: 021/ 49 35 52

RADNO VRIJEME


Ponedjeljak: 1300 - 2000
Utorak: 0700 - 1400
Srijeda: 1300 - 2000
Četvrtak: 0700 - 1400
Petak: 1300 - 2000
Subota: 0800 - 1300


Pratite nas na:


facebook twitter google + google share linkedin


L'Oreal Frizerski studio Sandra

Android aplikacija za online naručivanje  Skinite Android aplikaciju za           online naručivanje