O salonu

Frizerski studio Sandra je frizerski salon za žene, muškarce i djecu a nalazi se na adresi Stepinčva 8 u Splitu. O salonu najbolje govori njegov dizajn, koji je suvremen i minimalistički pri čemu smo se pokušali odmaknuti od stereotipa u kojem se frizerski saloni doživljavaju kao mjesta koja pružaju jednokratnu uslugu, mi vodimo cjelokupnu brigu o frizuri naših klijenata oslanjajući se na više od 20 godina iskustva.
Frizerski studio Sandra je prije svega profesionalni frizerski salon za njegu kose. Partner nam je vrhunska kozmetika za njegu kose i vlasišta L’Oréal.
Frizerski studio Sandra nudi baš sve što svijet frizerstva pruža: šišanje, bojanje kose, preljeva za kosu, pramenova na foliju, pramenova sa samoljepivom folijom, pramenova okomitih na foliju, tretmane protiv ispadanja kose i mnoge druge usluge. Naš uspjeh pripisujemo redovitim frizerskim usavršavanjima, praćenjem najnovijih svjetskih trendova i profesionalnošću.
Svojim iskustvom i kreativnošću svakom posjetitelju pružamo  maksimalnu uslugu – od odabira frizure koja najbolje pristaje uz oblik lica, kvalitete kose i stila života do savjeta kako sami kod kuće mogu nastaviti njegu kose na najbolji način i tako je održati lijepom i zdravom.
Dobra frizura može biti vaša ulaznica u svijet uspjeha, kako privatno tako i poslovno. Ona otkriva sve vaše adute, prikriva nedostatke, a samim time utječe na bolje raspoloženje i samopouzdanje.
Uz pristupačne cjene, upornim i kvalitetnim radom sa kvalitetnim proizvodima te neprestanim educiranjem nastojimo udovoljiti željama naših klijenata, naš salon pravo je mjesto za sve one koji su u potrazi za novom frizurom, stručnim savjetom, dobrim tretmanom kose, ali i za one koje zanimaju najnoviji frizerski trendovi.

Stoga ne čudi da svatko tko je barem jednom navratio u naš frizerski salon postaje naš redoviti i vjerni klijent.

Frizerski studio SANDRA


Stepinčeva 8
21000 Split
tel: 021/ 49 35 52

RADNO VRIJEME


Ponedjeljak: 1300 - 2000
Utorak: 0700 - 1400
Srijeda: 1300 - 2000
Četvrtak: 0700 - 1400
Petak: 1300 - 2000
Subota: 0800 - 1300


Pratite nas na:


facebook twitter google + google share linkedin


L'Oreal Frizerski studio Sandra

Android aplikacija za online naručivanje  Skinite Android aplikaciju za           online naručivanje