Macadamia – obnovite kosu, izliječite dušu

Alkemičari i iscjelitelji stoljećima su svoje moći zasnivali na bogatim prirodnim izvorima. Ulja iz ploda makadamije (Macadamia), biljke koja raste na južnom Pacifiku,te iz sjemenki izuzetno rijetke biljke argan iz pokrajine Berber na sjeveru Afrike,sadrže prirodne tvari koje imaju iznimno djelotvoran učinak na zdravlje kože i kose.
Proizvodi linije Macadamia Natural Oil sadrže ulje izuzetno hranjivog ploda makadamije koji u kombinaciji s vrijednim sastojcima drugih biljaka daju jedinstvenu formulu za pomlađivanje i njegu kose.

Macadamia preparati za njegu kose:

  • Macadamia Rejavenating shampoo – namijenjen je njezi svim tipovima kose , a osobito je pogodan za suha i oštećenu kosu.Macadamija Rejavenating shampoo je blagi šampon koji kosi daje vlažnost i štiti je od štetnih od vanjskih utjecaja.Važno je napomenuti da šampon nesadrži parabene,sulfate.
  • Macadamia Moisturizig Rinse – regenerator za svakodnevnu upotrebu,za sve tipove kose koji nježno vraća kosi izgubljenu vlagu , njeguje i štiti ,čineći je glatkom i podatnom, te spremnom za oblikovanje.
  • Macadamia Depp Repair Masgue – ova revitalizirajuća maska namijenjena je njezi suhe i oštećene kose .Ulje makadamije i argana u kombinaciji s uljem čajevca, kamilice, aloe i ekstrakta algi pomlađuje i obnavlja kosu ,dubinski je njeguje daje joj elastičnost i sjaj ,te ima dugotrajan učinak.
  • Macadamia Nourishing Leave – In Cream – je regenerator u kremi koji se ne ispire ,sadrži hranjiva ulja čiji učinak olakšava ukrućivanje neposlušnih kovrča, kosi daje sjaj, mekoću te UV zaštitu.
  • Macadamia Healing Oil Treatment – je terapeutsko ulje namijenjeno njezi svih tipova kose,a osobito je pogodan za suhu i oštećenu kosu.
  • Svojstva proizvoda healing oil   intenzivno njeguju kosu čineći je glatkom- olakšava raščešljavanje. nakon nanošenja ulja, kosa je izuzetno glatka,podatna i sjajna-brzo se upija,kosu ne čini teškom i ne masti-dokazano produljuje trajanje boje jer smanjuje njeno ispiranje. sadrži prirodnu uv-zaštitu.
  • Macadamia healing oil spray – je lagano terapeutsko ulje,idealno za tanku kosu ,izuzetno je lagan sprej ,koji se trenutačno apsorbira u kosu,ne čineći ju teškom.Vraća joj zdrav izgled,mekoću,zaštitu i sjaj.
  • Svojstva proizvoda healing oil spray – intezivno njeguje kosu čineći je glatkom i olakšava raščešljavanje.Nakon nanošenja ulja kosa je izuzetno glatka, podatna i sjajna. Brzo se upija, a kosu ne čini teškom i ne masti. Dokazano produljuje trajanje boje jer smanjuje njeno ispiranje. Sadrži prirodanu UV-zaštitu.

Macadamia ulje za njegu kose

Posted in Blog