Lijepa kosa kako

Za lijepu kosu potrebna je redovita njega, a to znači sljedeće:

  • dobro odabrani šampon prema tipu Vaše kose
  • regenerator koji će joj vratiti vlagu i nahraniti ju
  • maske za kosu koje joj daju potrebnu dubinsku njegu

Važnost dobrog šampona i regeneratora nikad ne smije biti podcijenjena tj. rutinski i na brzinu izabrana jer ćemo kasnije teže doći do željenog rezultata. Svaka bi osoba otprilike trebala znati kakva joj je kosa i kakav rezultat želi, te se savjetovati sa svojim frizerom kako bi odabrala adekvatan preparat.
U našem studiju radimo s preparatima tvrtke L’Oréal koja je vodeći svjetski lider u profesionalnoj njezi kose. Također koristimo System Professionel koji predstavlja najveće dostignuće u proizvodnji prepareata za njegu kose koji se temelji na znanstvenim istraživanjima.
Takva njega kose nikada neće proći neprimjećeno a cijela frizura će izgledati neusporedivo bolje.
Lijepa kosa kako? Evo nekoliko savjeta. Perite kosu svaka tri dana. Ako imate masnu kosu, onda ste iznimka i perite je onoliko često koliko vam odgovara, ali koristite blage šampone za svakodnevno pranje.
Ispiranje kose uvijek završite hladnim mlazom jer hladnoća zatvara kutikul kose i daje prirodan sjaj. Uvijek upijte višak kose ručnikom prije stavljanja regeneratora.
Osim maski, pakunga i seruma, zdravu kosu jamči i zdrava prehrana! Kosa je sastavljena od proteina, pa se pobrinite da unosite dovoljno proteina u organizam.
Očito je da je kosi zaštita prijeko potrebna, ali koliko nas to uistinu čini? Veoma mali broj! Neka vam zaštita kose postane rutina jer UV zrake oštećuju kosu u jednakoj mjeri kao i kožu.

Ukoliko ne znate odbrati adekvatne preparate za Vašu kosu obratite nam se za besplatan savjet!

Posted in Blog Tagged with: ,